Täydentävän työvoiman palvelu kuntien sosiaali- ja terveysalan ammattilaistarpeisiin.

Ota yhteyttä

Sofita - Kuntien ja työntekijöiden yhteensovittamista

Tarjoamme täydentävän työvoiman ja suorarekrytoinnin palveluja, jotka vastaavat joustavasti kuntien tarpeeseen esimerkiksi sosiaalityöntekijöistä ja psykologeista.

Täydentävä työvoima

Sofita toimittaa työntekijän kuntaan lisäresurssiksi tai sijaiseksi kunnan määrittämiin tarpeisiin.

 

Suorarekrytointi

Sofita rekrytoi kunnan pyynnöstä työtehtävään sopivan ja pätevän työntekijän sovitulle ajanjaksolle suoraan virkasuhteeseen.

Palvelumme ovat sovellettavissa etätyöskentelyksi kunnan kanssa yhdessä sopien.

Järjestämme kunnan määrittämään tarpeeseen etukäteen sovittavalle ajanjaksolle tehtävään pätevän ja osaavan työntekijän, jonka tarjoamme kunnan käyttöön lisäresurssiksi tai sijaiseksi.

Palvelu sisältää pätevän henkilön kunnan käyttöön sovitulle ajanjaksolle,  tasokkaan perehdytyksen sekä Profiam Sosiaalipalveluiden moniammatillisen tiimin tuen.

Toteutamme palvelun tehokkaasti, joustavasti ja kunnan tarpeiden mukaisesti. Käytämme monipuolisesti kanaviamme ja verkostojamme sopivan henkilön löytämiseksi.

Sofita varmistaa henkilön soveltuvuuden ja osaamisen esikarsinnalla, haastattelemalla sekä muilla relevanteilla tavoilla.

Määrittelemme kunnan kanssa yhdessä tarpeen yksityiskohdat ja ajankohdan, jolloin kunta tarvitsee ammattilaisen apua.

Tavoitteemme on tarjota osaamisen ja henkilön kiinnostuksen mukaisia töitä.

Tarjoamme kunnille tukea kuntien sosiaali- ja terveysalan työvoimatarpeisiin. Tämä toteutetaan yhdistämällä ammattimaisesti pätevät sosiaalityöntekijät ja psykologit heille sopivien kuntien kanssa.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tai kiinnostuit Sofitan palveluista, ota rohkeasti yhteyttä tai jätä suora tarjouspyyntö lomakkeella!

Yhteydenotot

Emmi Elovaara
Palvelupäällikkö
040 6361 222
emmi.elovaara@sofita.fi

 

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Huom. tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Captcha-koodi