Täydentävän työvoiman ja suorarekrytoinnin palvelu kuntien sosiaali- ja terveysalan ammattilaistarpeisiin

Ota yhteyttä

Sofita mukana opiskelijoiden rekrytointitapahtumassa

 

Sofitalta palvelupäällikkö Rebecca Svahn ja rekrytointivastaava Annastiina Aamurusko osallistuivat Turun ammattikorkeakoulun sosiaalialan opiskelijoiden opiskelijayhdistys Tasokas ry:n ja Turun yliopiston sosiaalitieteiden opiskelijoiden ainejärjestö Sosiaalitieteiden klubi ry:n yhteistyössä Talentian kanssa järjestämään rekrytointiaiheisen opiskelijatapahtuman. Sofitan Annastiina ja Rebecca saivat antaa opiskelijoille parhaat vinkkistä työhakemuksissa ja -haastatteluissa onnistumiseen. Yksi niistä opiskelijoille osoittautuikin olevan avointen hakemusten lähettäminen! Avoimen hakemuksen lähettäminen osoittaa työntekijän kiinnostusta työnantajaa ja motivaatiota työpaikkaa kohtaan. Sofitalle voitkin jättää avoimen hakemuksesi nettisivuilla kohdasta "Meille töihin"

 

Hakemuksianne odotellen! ????

 

pexels-cottonbro-5989933.jpg


Sosiaalialan asiantuntijapäivien arvontojen voittajat

 

Sofita järjesti molempina Sosiaalialan asiantuntijapäivinä arvonnat, joissa palkintona oli sosiaalialan kirjallisuutta. Arvonnat voittivat Raili Airaksinen ja Susanna Koukkula ! Palkinnoiksi voittajat saivat Kaarina Mönkkösen kirjan "Vuorovaikutus asiakastyössä" tai Kaarina Mönkkönen, Taru Kekoni & Aini Pehkonen kirjan "Moniammatillinen yhteistyö".

 

Onnittelut voittajille!

 

arvonta1.jpg


Sofita on mukana Sosiaalialan asiantuntijapäivillä 9.-10.3.2021

Sofita osallistuu Sosiaalialan asiantuntijapäiville, jotka järjestetään tänä vuonna virtuaalisena. Päivillä käsitellään mm. työhyvinvointiin ja -jaksamiseen vaikuttavia seikkoja. Teemoina päivillä ovat mm. lastensuojelu, nuorten asunnottomuuden lisääntyminen, digipalvelut ja viranomaisten yhteistyö. Tutustu päivien ohjelmaan täältä ja ilmoittaudu mukaan päiville tästä.


Ohessa tervetulotoivotuksemme Sosiaalialan asiantuntijapäivien tiskillemme ja sen esittely!


Nähdään päivillä!

 


Yhteistyö ainejärjestöjen kanssa

 

Sofita järjestää jälleen syksyllä opiskelijoiden rekrytointitilaisuuksia yliopistoissa ympäri Suomen. Tilaisuuksia on järjestetty tähän mennessä Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä ja ne ovat saaneet paljon kiitosta osakseen.

Lisäksi olemme kesällä sopineet sponsorisopimuksen Jyväskylän ainejärjestö Fokus ry:n kanssa - sponsoroimme uusien opiskelijoiden haalareita jo toista vuotta peräkkäin.

 

Fokuksenhaalarit2020.jpg

 


Sofitan webinaari 4.6.2020

Kulunut kevät poikkeusoloineen on koetellut meitä ja vaikuttanut niin tuttuihin arkirutiineihimme kuin työelämässäkin toimimiseen ennenkokemattomalla tavalla. Sofita järjesti kesäkuussa ajankohtaisen, eritysesti sosiaalityön esimiehille ja asiantuntijoille suunnatun webinaarin aiheesta ”Miten selviytyä ja ohjata sekä itseä että tiimiä poikkeustilanteessa?”

 

Katso alta webinaarin tallenne, jossa kouluttajana ja työnohjaajankin toimiva sosiaalityöntekijä, vet -perheterapeutti ja lastenpsykoterapeutti Pekka Holm lähestyy teemaa mm. dialogisesta ja inhimillisestä näkökulmasta.

Yhteydenotot

Rebecca Svahn
Palvelupäällikkö
040 0480 899
rebecca.svahn@sofita.fi

 

 

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Huom. tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Uutiskirje