Täydentävän työvoiman ja suorarekrytoinnin palvelu kuntien sosiaali- ja terveysalan ammattilaistarpeisiin

Ota yhteyttä

 

Sofitan_webinaari_3.2..png

 

Sofitan webinaarit jatkuvat keväällä 2022!

"Työn rajaamisen ja hallinnan keinot sosiaalityössä"

 

Aika: torstaina 3.2.2022 klo 13

Paikka: live-striimaus

Puhuja: Työnohjaaja STOry, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sosiaalityöntekijä Anne Niittymäki

 

Sosiaalityöntekijöille suunnatussa Sofitan koulutuswebinaarissa aiheena on työnrajaamisen taidot. Webinaarin tarkoituksena on herättää ajatuksia työn itselähtöisistä rajaamisen ja hallinnan mahdollisuuksista arjessa sekä tarjota työkaluja käytäntöön.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Käy osallistumassa tapahtumaan myös Facebookissa!

 

Webinaari on osallistujille maksuton.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja tapahtumasta saat palvelujohtajaltamme, Emmi Elovaaralta:

emmi.elovaara@sofita.fi

+35840 636 1222


Kopio Sofitan_AW_BASIC.png

Sofitan After work

 

Sofita järjestää keväällä after work- tilaisuuksia sosiaalityöntekijöille. Tule kuulemaan Sofitan toiminnasta ja keskustelemaan kollegoiden kanssa rennossa hengessä. 

 

Luvassa on täydentävän työvoiman sekä suorarekrytointi -palvelujemme esittelyä sekä yhteistä keskustelua asian tiimoilta. Tarjolla on mm. kuohuvaa sekä pientä suolaista ja makeaa purtavaa hengailun ja verkostoitumisen lomassa.

 

After work- tilaisuudet, sekä niiden ilmoittautumislinkit kaupungeittain:

 

Oulu

Helsinki, Pasila

Jyväskylä

Tampere

Rovaniemi

Turku

Pori 

Lahti

Joensuu


MicrosoftTeams-image.png

 

Sofitan vuoden viimeinen uutiskirje on julkaistu! 

 

Tutustu ajankohtaisiin uutisiin, sekä tuleviin koulutuksiin ja tapahtumiin liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi!

 

Uusimpaan uutiskirjeeseen pääset tästä.


Sofitan Webinaari_pruuki_nettisivut.png

 

Tervetuloa Sofitan webinaariin!

Koulutuswebinaari sosiaalityön johdolle ja muille ammattilaisille:

”Kriittisen palautteen vastaanottaminen ja käsittely johtamistyössä”

 

Aika: keskiviikkona 10.11.2021, klo 13

Paikka: live-striimaus

Puhuja: TT, dosentti, työnohjaaja ja perhe- ja pariterapiakouluttaja Lassi Pruuki.

 

Palautteen antaminen ja saaminen on varmasti kaikille sosiaalityössä työskenteleville tärkeää, mutta kaikkea palautetta ei ole yhtä helppo vastaanottaa. Seuraavan Sofitan webinaarin aiheena onkin kriittisen palautteen käsittely. Webinaarin tavoitteena on auttaa sosiaalityön johtajia tutkimaan omaa tapaansa olla ja toimia tilanteissa, joissa työntekijät antavat hänelle kriittistä palautetta.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Webinaari on osallistujille maksuton.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja tilaisuudesta saat Rebecca Svahnilta:

rebecca.svahn@sofita.fi

p. +358400 480899


 

Ilmoittaudu Sofitan koulutuswebinaariin!

 

Koulutuswebinaari sosiaalityön ammattilaisille:

Päihderiippuvaisen henkilön kohtaaminen ja tukeminen

 

Aika: tiistaina 21.9. klo 13-14.30

Paikka: live -striimaus

Puhuja: Päihdelääketieteen erikoispätevöitynyt asiantuntijalääkäri Heidi Jussila

 

Sofita järjestää sosiaalityön ammattilaisille ja opiskelijoille suunnatun koulutuswebinaarin päihderiippuvaisen henkilön kohtaamisesta ja tukemisesta. Saimme edellisestä kiitellystä webinaarista paljon palautetta, joissa toivottiin päihderiippuvuuteen liittyvää koulutusta. Haluamme vastata toiveisiin ja tästä inspiroituneena erittäin asiantunteva Heidi Jussila jatkaa webinaarikoulutuksiamme nyt aiheenaan: ”Päihderiippuvaisen henkilön kohtaaminen ja tukeminen”!

 

Puhujamme Heidi Jussila on erityispätevöitynyt päihdelääketieteeseen, asiantuntijalääkäri sekä psykiatrian ja lastenpsykiatriankin erikoislääkäri. Hänellä on kokemusta monipuolisesti aikuispsykiatriasta, päihdepsykiatriasta sekä lastenpsykiatrian osasto- ja poliklinikkatyöstä sekä erityisesti korkean riskin perheiden psykososiaalisesta hoidosta. Esityksen aikana osallistujat voivat lähettää kysymyksiä ja liittyä näin mukaan yhteiseen keskusteluun.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Webinaari on osallistujille maksuton. Webinaari koostuu lyhyestä Sofitan toiminnan esittelystä ja Heidi Jussilan koulutuksesta ja sen aikana voi esittää kysymyksiä ja kommentteja!

 

Katselulinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta ajankohtaa.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Sofita mukana opiskelijoiden rekrytointitapahtumassa

 

Sofitalta palvelupäällikkö Rebecca Svahn ja rekrytointivastaava Annastiina Aamurusko osallistuivat Turun ammattikorkeakoulun sosiaalialan opiskelijoiden opiskelijayhdistys Tasokas ry:n ja Turun yliopiston sosiaalitieteiden opiskelijoiden ainejärjestö Sosiaalitieteiden klubi ry:n yhteistyössä Talentian kanssa järjestämään rekrytointiaiheisen opiskelijatapahtuman. Sofitan Annastiina ja Rebecca saivat antaa opiskelijoille parhaat vinkkistä työhakemuksissa ja -haastatteluissa onnistumiseen. Yksi niistä opiskelijoille osoittautuikin olevan avointen hakemusten lähettäminen! Avoimen hakemuksen lähettäminen osoittaa työntekijän kiinnostusta työnantajaa ja motivaatiota työpaikkaa kohtaan. Sofitalle voitkin jättää avoimen hakemuksesi nettisivuilla kohdasta "Meille töihin"

 

Hakemuksianne odotellen!

 

pexels-cottonbro-5989933.jpg


Sosiaalialan asiantuntijapäivien arvontojen voittajat

 

Sofita järjesti molempina Sosiaalialan asiantuntijapäivinä arvonnat, joissa palkintona oli sosiaalialan kirjallisuutta. Arvonnat voittivat Raili Airaksinen ja Susanna Koukkula ! Palkinnoiksi voittajat saivat Kaarina Mönkkösen kirjan "Vuorovaikutus asiakastyössä" tai Kaarina Mönkkönen, Taru Kekoni & Aini Pehkonen kirjan "Moniammatillinen yhteistyö".

 

Onnittelut voittajille!

 

arvonta1.jpg


Sofita on mukana Sosiaalialan asiantuntijapäivillä 9.-10.3.2021

Sofita osallistuu Sosiaalialan asiantuntijapäiville, jotka järjestetään tänä vuonna virtuaalisena. Päivillä käsitellään mm. työhyvinvointiin ja -jaksamiseen vaikuttavia seikkoja. Teemoina päivillä ovat mm. lastensuojelu, nuorten asunnottomuuden lisääntyminen, digipalvelut ja viranomaisten yhteistyö. Tutustu päivien ohjelmaan täältä ja ilmoittaudu mukaan päiville tästä.


Ohessa tervetulotoivotuksemme Sosiaalialan asiantuntijapäivien tiskillemme ja sen esittely!


Nähdään päivillä!

 


Yhteistyö ainejärjestöjen kanssa

 

Sofita järjestää jälleen syksyllä opiskelijoiden rekrytointitilaisuuksia yliopistoissa ympäri Suomen. Tilaisuuksia on järjestetty tähän mennessä Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä ja ne ovat saaneet paljon kiitosta osakseen.

Lisäksi olemme kesällä sopineet sponsorisopimuksen Jyväskylän ainejärjestö Fokus ry:n kanssa - sponsoroimme uusien opiskelijoiden haalareita jo toista vuotta peräkkäin.

 

Fokuksenhaalarit2020.jpg

 


Sofitan webinaari 4.6.2020

Kulunut kevät poikkeusoloineen on koetellut meitä ja vaikuttanut niin tuttuihin arkirutiineihimme kuin työelämässäkin toimimiseen ennenkokemattomalla tavalla. Sofita järjesti kesäkuussa ajankohtaisen, eritysesti sosiaalityön esimiehille ja asiantuntijoille suunnatun webinaarin aiheesta ”Miten selviytyä ja ohjata sekä itseä että tiimiä poikkeustilanteessa?”

 

Katso alta webinaarin tallenne, jossa kouluttajana ja työnohjaajankin toimiva sosiaalityöntekijä, vet -perheterapeutti ja lastenpsykoterapeutti Pekka Holm lähestyy teemaa mm. dialogisesta ja inhimillisestä näkökulmasta.

Yhteydenotot

Emmi Elovaara
Palvelujohtaja
040 6361 222
emmi.elovaara@sofita.fi

 

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Huom. tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Uutiskirje

Tilaa Sofitan uutiskirje! Uutiskirjeessämme kuulet ensimmäisten joukossa uutisista Sofitalla ja tulevista tapahtumista!